Vreau să mă înscriu în BOOTCAMP!
Vreau să mă înscriu în BOOTCAMP!
15-17 Martie 2024
Cheile Grădiștei Resort, Fundata 
Singura Ediție din 2024!

Ești un OM DE VÂNZĂRI în căutarea unor strategii #NECONVENȚIONALE?

Când jocul se schimbă, se conturează 2 tipuri de jucători aka oameni de vânzări: cei care se plâng de schimbare şi cei care vor să învețe noile reguli pentru a performa. Tu din ce categorie faci parte? Ți-am pregătit 7 piloni esențiali în lumea vânzărilor pe care îi vom dezbate și antrena timp de 3 zile. Un start de nota 10 pentru a te diferenția pe piață și a ieși în față!

Vino cu mine în BOOTCAMPUL “Arta de a NU vinde®” pentru a descoperi o nouă filosofie de a face vânzări, dezvoltată constant în ultimii 14+ ani. Mi-au trecut prin mână peste 15000 de cursanțiam antrenat peste 5000 de speakeri și am livrat peste 100 de traininguri de vânzări sau concepte creative de vânzări pentru branduri precum:

Spune „DA!” antrenamentului intens care îți va simplifica meciurile viitoare cu clienții!

 

Timp de 3 zile vei înţelege şi aplica toți pilonii filozofiei "Arta de a NU vinde®". Experienţa îţi va redefini modul în care priveşti vânzările, de la mindset şi până la abordare. Totul într-un mediu prietenos, alături de alți manageri, oameni de vânzări şi antreprenori. Ne inspirăm unii de la alții, învățăm și devenim relevanți împreună!

 
Vreau să mă înscriu în BOOTCAMP!

Fă cunoștință cu viitorul tău antrenor!

Sunt Andrei Dunuță

sau, cum mă descriu cei din comunitatea Arta de a NU vinde®, un nebun de bun în vânzări. De abia aștept să începem călătoria noastră și să facem popasuri lunare în cele mai frumoase și provocatoare “locații” din domeniu.   

Ne vom antrena împreună pentru a te ajuta să câștigi încrederea clienților, să scurtezi semnificativ procesul de vânzare și să scazi rata de refuzuri. Am convingerea că și dacă aplici doar 10% din ce vom discuta și antrena, vei sesiza diferența.

Pregătește-te și să-ți descrețești fruntea pentru că învățăm, învățăm, dar ne și super distrăm! Dacă nu-i așa, sigur ai ajuns la cursul greșit. 😊

Fondator 
Arta de a NU vinde®

Comunitatea Arta de a NU vinde® a fost nominalizată la Gala Webstock Awards 2023, eveniment care premiază cele mai faine proiecte digitale.   

Trainer al oamenilor neconvenționali de vânzări 

Singurul trainer din România certificat de Jeffrey Gitomer, autorul bestsellerului "Biblia vânzarilor" și trainerul #1 din SUA. Andrei a antrenat pentru 20.000 oameni de vânzări să facă performanță.  🙂 

Consultant al companiilor de top 
9+ ani de experiență în antrenarea echipelor de vânzări și a speakerilor de la branduri de top la nivel național și mondial printre care IBM, UiPath, HP, Samsung, NN Asigurări, Oracle, Pepsi, Avon, Sephora, BAT, Danone și multe altele. 
Speaker pe marile scene 

A fost prezent ca Speaker la evenimente de prestigiu: TEDx Talks, Business Days, Zilele BIZ, Conferința Fain&Simplu, Fuckup Nights, Suflet de Antreprenor, Upriserz, JCI European Conference, BNI Romania, etc.. 

KING în NetworKING

Membru, Consultant și Trainer de peste 9 ani în BNI, cea mai mare organizație de business networking la nivel mondial.

Apariții în:

Am vânzările în sânge.

Și sportul.

 

Te întrebi care este legătura între vânzări şi sport? Ei bine, vânzările sunt un meci de fotbal, de handbal, de șah, de orice sport îți place ție. Iată la ce mă refer:  

Înainte de joc… 

Pun la bătaie antrenamente intense. Pasez cunoștințe relevante din Noua Școală De Vânzări învățate în cei 14+ ani de experiență în vânzări, studiez tactici de a da randament maxim pe teren în abordările directe cu clienții și pregătesc mindsetul de campion în vânzări prin conceptul #ArtadeaNUvinde.

Ziua cea mare!  

Suntem în vestiar, iar tu vei şti exact ce ai de făcut. Cunoşti adversarul, eşti confortabil cu terenul şi ai o strategie de joc. Te-ai antrenat intens, deci trebuie să urmeze un meci uşor.

Începe meciul!  

Ai învăţat să nu fii niciodată în offside. Eşti cu un pas în fața trendurilor pieței, dar niciodată în spatele ultimului apărător al vechilor obiceiuri în vânzări. Imnul se cântă doar pentru campioni, așa că a nu fi cel mai bun îți va ieși din vocabular după ce lucrăm împreună.

Dacă oboseşti… 

Ridică privirea în tribune. Ceea ce vezi este “de ce-ul” tău. Cine are un “de ce” poate suporta orice. Când nu mai poți, te voi antrena să ridici privirea și să alergi încă 100m spre marele obiectiv.

Victorieee!  

De la un jucător bun vei ajunge un jucător genial! Hai să trecem de la meciurile amicale de vânzări la cele din Champions League! Hai să începem antrenamentul!

Şi nu uita, vânzările sunt un stil de viață când găsești abordarea cea mai potrivită pentru tine, iar eu sunt mereu gata să o căutăm împreună. :)

Înscrie-te în Bootcampul

“Arta de a NU vinde®” 

Intră în programul de învățare dedicat oamenilor de vânzări, managerilor şi antreprenorilor.

Timp de 3 zile, faci cunoștință cu toți pilonii filozofiei “Arta de a NU vinde®”, concept dezvoltat pe parcursul a 14+ ani de experiență.

Partea intersantă vine acum:

Pe lângă teorie, Bootcampul este despre a simula și a învăța din experiențe reale. 

Cum?

Prin exerciţii practice, jocuri, pitch-uri de vânzare, role-play cumpărător-vânzător şi multe alte surprize.  

Vreau să mă înscriu în BOOTCAMP!

Filozofia Arta de a NU vinde® este susținută pe 7+1 Piloni care au ca element central: abordarea prospectului și a clientului în diferite moduri și etape.

Vânzare Directă 

Pregăteşte-te să parcurgi toţi paşii unei vânzări directe. Trecem prin strategii de prospectare, abordare şi follow up, pentru a avea perspectiva before, during şi after. Ne antrenăm prin jocuri de rol cumpărător – vânzător, simulări de discuţii telefonice şi întâlniri. Învăţăm prin feedbackuri şi bune practici.

Fidelizare şi Recomandare 

Eşti cu adevărat un om de vânzări nebun de bun când deţii arta de a genera vânzări prin clienții actuali. Pentru asta e nevoie să ştii cum poţi dezvolta şi întreţine relaţiile prin idei #neconventinale. Fii gata pentru strategii, exemple şi bune practici care îţi reduc timpul de conversie, eforturile şi costurile.

Business NetworKING  

Sau cu alte cuvinte: cum treci de la primul contact la… contract. Cu siguranţă nu imediat. Află cum să fii KING în Business NetworKING şi cum îţi sprijină asta vânzările. Înveţi structura unui pitch convingător pe care îl poţi folosi la evenimente şi îl antrenezi în cadrul unui joc de rol cu feedback inclus marca Andrei Dunuță.   

Public Speaking      

Fie că eşti pe scenă, la o întâlnire cu un prospect sau la o discuţie cu un prieten, un lucru e cert: Every day you are a public speaker. Află cum se susţine o prezentare captivantă sau o argumentare brici folosind metodologia 5S, patentată și antrenată cu peste 6.000 de oameni. Diferenţiază-te aplicând principiile care te fac memorabil.   

Social Media

Dacă nu eşti în online prezent... eşti în mintea prospectilor absent. Descoperi algoritmul postarilor care îţi vând ideile şi serviciile. Afli care sunt principalele canele, top trenduri şi idei de postari virale, care este frecvenţa recomandată, formula de succes şi multe alte tips & tricks care te ajuta să generezi interes. Înveţi prin exemple şi studii de caz.   

Brand Personal  

Brandul Personal reprezintă ce spun oamenii despre tine când ieşi din încăpere. Descoperi cum te impactează lipsa lui şi cât de mult te ajută în domeniul vânzărilor, cum se poate dezvolta şi ce ai de făcut concret pentru a deveni o voce şi o prezență care atrage potenţiali clienţi. Practic, nu mai vinzi tu, ci cumpără ceilalţi

Relaţii Publice   

Într-o strânsă legătură cu Brandul Personal este şi Pilonul Relaţii Publice. Vizibilitate înainte de toate. Te ajută să ai o prezență constantă în online, în podcasturi, în emisiuni şi în toate locurile care te poziţionează ca expert în domeniul tău. Cum îţi creşti notorietatea şi cum devolti o conexiune cu publicul vei afla în Bootcamp.   

Responsabilitate Socială  

A fi giver este parte din filosofia Arta de a NU vinde®. De cerut ceri, dar de dat ce dai? Ne antrenăm muşchiul inimii prin angajamentul de a ne implica în anumite cauze care sunt în strânsă legătură cu domeniul în care activăm. De ce să facem asta? Totul se dezvăluie la pilonul bonus: Responsabilitate Socială.

Invitați speciali în Bootcamp Arta de a NU vinde®

Tedy Necula

Regizor și Producător

Cum creezi video content care vinde

Tedy nu e doar un om, Tedy e OMUL: care a rupt bariere, care a distrus stereotipuri, care are un film pe Netflix & Amazon Prime, care a lucrat cu peste 45 branduri mari (și când spunem mari, spunem Kaufland, Fan Courier, Orange etc.) și care inspiră o lume întreagă prin conținut video. #NECONVENȚIONAL. Este cel care îți va povesti despre cum îmbraci o poveste într-o haină vizuală atractivă, cum construiești o întreagă acțiune în jurul unui mesaj scurt & de impact, practic: cum să fii un maestru al Elevator Pitch-urilor video.

Paul Ardeleanu

Social Media Expert

Cum vinzi mai mult în social media

De ce am descrie un om de social media altfel decât se descrie el (adică foarte frumos)? Paul spune chiar așa: “Social media mi-a schimbat viața într-un mod atât de radical și frumos încât am devenit dedicat să le vorbesc oamenilor despre algoritmul rețelelor sociale și cum poți profita de acestea pentru a-ți crește business-ul și a-ți dubla vânzările.” Însă, la cum îl cunoaștem noi pe Paul, știm că nu va fi doar despre algoritmi: ci și despre inspirație, multă pasiune, drag de marketing și… distracție, cum altfel!

CE-ȚI ADUCE BOOTCAMPUL Arta de a NU vinde®” 

EDUCAŢIE

 

👉 informaţii relevante și strategii #neconvenționale

👉 exemple concrete, idei, surse de inspirație 

👉 exerciţii şi jocuri cu feedback constructiv 

SPEED NETWORKING


👉 se oferă și se primesc recomandări

👉 se pot dezvolta relaţii autentice de prietenie

👉 se pot lega parteneriate strategice pe termen lung

DISTRACŢIE

 

👉 momente de socializare şi fun

👉 emoţii, zâmbete și trăiri autentice

 👉 conexiuni care fac experiența memorabilă 

Deși lucrez cu unele dintre cele mai mari multinaționale din România printre care: UiPath, Samsung, Ernst & Young, BAT, Rompetrol, NN Asigurări, Metropolitan Life, AVON, Abbvie, în ultimii 7 ani nu am dat niciun telefon la rece.

Cum aşa? Pentru că am înţeles că oamenilor nu le place să li se vândă, dar iubesc să cumpere. Vinzi tu? Sau cumpără ei? Sunt 2 moduri de operare diferite care stau la baza Vechii şi Noii Şcoli de Vânzări. Sunt 2 elemente de mindset care te duc ori către înfrângere ori către victorie.

Vreau să te învăţ cum să fii victorios având o abordare strategică pe termen mediu și lung. Vreau să îţi arăt că îi poţi face pe ei să vină către tine cu interes şi entuziasm. Vreau să vezi că poţi să transformi o simplă cifră din raportul lunar într-un un partener de încredere, care te recomandă.
Pentru asta ai nevoie de un antrenament relevant şi aplicabil.

Reţine doar asta
: antrenamente uşoare înseamnă meciuri grele, antrenamente grele înseamnă meciuri uşoare. Eşti pregătit să începem?

Cea mai mare recompensă a mea este rezultatul tău!

 

Testimonialele sunt cartea mea de vizită și drive-ul pentru misiunea mea: să dezvolt vânzările și public speaking-ul în România şi România prin vânzări și public speaking.
Și pentru că laudă de sine nu miroase a bine, cel mai potrivit este să descoperi chiar tu, direct de la participanții edițiilor anterioare, cum a fost experiența în Bootcamp. Oare vei avea și tu aceeași părere la final?

 
 
 
 

Investiția în educație vine la pachet cu cel mai mare profit!  

Beneficii incluse în preţ:

 

⭐️ Toate mesele incluse: mic dejun, prânz, cină; 

⭐️ Coffee break pe toată durata bootcampului;

⭐️1 kit de ÎNVĂȚARE cu ghid de lucru, pix și badge; 

⭐️ Trainingul și Antrenamentul cu Andrei Dunuță; 

⭐️ Invitați surpriză pentru un plus de expertiză; 

⭐️ NetworKING cu 60+ oameni cu ADN de ADNV; 

⭐️ 1 goodie bag cu un hanorac #neconvențional; 

⭐️ Capturi foto-video pentru a rememora experiența; 

⭐️ 1 diplomă de participare și aderare la Școala Nouă de Vânzări;  

Întrebarea nu e dacă MERITĂ, ci dacă MERIŢI!

 Iar dacă încă nu eşti convins, atunci află că am atât de multă încredere în această metodologie, încât sunt dispus să îţi returnez în 30 de zile banii investiți dacă cele 3 zile de antrenament nu te-au convins! Spun 200% pentru că rămân din partea casei informaţiile primite, antrenamentul materialele de studiu şi distracția.
Fun Fact? Never happened! 

Numărul de locuri este limitat! 

Grăbește-te! 🚀

Locul pe care nu-l ocupi tu… s-ar putea să îl ocupe competitorii tăi.

SINGURUL BOOTCAMP DE VÂNZĂRI DIN 2024

🏆

ALEGE OFERTA CARE ȚI SE POTRIVEȘTE

La prețul bootcampului se adaugă TVA pentru firmele plătitoare de TVA

* Este necesară plata unui avans de 1000 lei pentru a avea locul asigurat.
** Ultima rată trebuie acordată cel târziu cu 6 zile înainte de începerea bootcampului.

DĂM START ÎNSCRIERI PENTRU

SINGURUL BOOTCAMP DE VÂNZĂRI DIN 2025!

începând cu 16 martie 2024

Cum te înscrii?


Completează formularul şi vei fi contactat de echipa noastră pentru confirmare. Este necesară plata unui avans de 1000 lei pentru a avea locul asigurat.

Dacă ai întrebări o poți suna pe Alina,
la numărul de telefon: 0763 352 945 .
 
Abia așteaptă să te cunoască!
Dacă ai întrebări o poți suna pe
Alina, la numărul de telefon: 
0763 352 945 sau pe
Simona, la numărul de telefon: 
0768 872 941
 
Abia așteaptă să te cunoască!

 

Simona, la numărul de telefon: 0768 872 941.

Abia așteaptă să te cunoască!  😊

Serile Arta de a NU vinde®

Free Event 

Spaţiul tău #neconvențional de joacă și experimentare, de învățare și antrenare a abilităților. Eveniment gratuit accesibil online și offline.

Descoperă mai multe!

Bootcamp Elevator Pitch

 

3 zile intense pentru concepte unice de pitch de vânzare prin care generezi interes prospecților în doar 1 minut, în orice context te afli. 

Descoperă mai multe!

Rezolvarea obiecțiilor și închiderea vânzării 

Antrenament intensiv de o zi pentru cei care vor să anticipeze, preîntâmpine și rezolve cele mai comune obiecții din lumea vânzărilor

Descoperă mai multe!
Descoperă-ne!
Termeni și condiții
Contactează-ne!
Politica de confidențialitate