HOME
AGENDA
0763 352 945

Învață de la top performeri și antrenează-te cu cei mai buni!

 

Într-o singură zi vei avea acces full la informații și idei valoroase, extrase din modelul de vânzări ale celor mai performante branduri din România. Îţi vei antrena abilităţile de om de vânzări şi vei primi instrumentele necesare pentru a face trecerea de la banal la genial în prospectare, abordare, închidere şi follow up. E timpul să cunoşti elita!

 
Sunt Andrei Dunuță, omul care vrea să îți arate că poţi să fii nebun de bun în vânzări. Cred cu toată tăria că atunci când convenționalul nu mai dă tonul, e timpul să schimbăm șablonul! Şi asta mi-am şi propus în ultimii 14+ ani: să facem trecerea de la strategia PPC (Poate Pică Ceva) la strategia ABT (Antrenamentul Bate Talentul). 

Mi-au trecut prin mână în tot acest timp peste 6500 de cursanți, am antrenat peste 2000 de speakeri și am livrat peste 100 de traininguri de vânzări sau concepte creative de vânzări pentru branduri precum: UiPath, Samsung, Oracle, Pepsi, Avon, Sephora, IMB, BAT și mulți alții.

Astăzi mă gasești ca antrenor în Bootcampul Elevator Pitch, în Bootcampul “Arta de a NU vinde” sau organizând evenimente pentru cea mai neconvețională comunitate a oamenilor de vânzări din România, pe care o găsești aici. Te aștept în comunitate, pe Facebook și Instagram.

 

 

Mihai Ionuț Morar este una dintre cele mai recognoscibile voci care trezesc România. Născut pe 14 octombrie 1981 la Baia Mare, a devenit un etalon în radioul românesc, alături de Daniel Buzdugan și celebrul lor matinal de la Radio ZU.

Mihai a folosit perioada lock-downului ca să lanseze podcastul „Fain&Simplu”, devenit în nici un an unul dintre cele mai urmărite podcast-uri din România.

Este căsătorit cu Gabriela Morar cu care are trei fetițe: Mara, Cezara și Roua.

Cristian China-Birta este blogger pe cristianchinabirta.ro, antreprenor cu agenția de comunicare integrată Kooperativa 2.0, trainer și speaker.
 
Dar în primul rând, așa cum spune chiar el, este tatăl celor trei copii și soțul doamnei sufletului său.
 
A organizat în cei 15 ani de consultanță peste 500 de campanii cu și pentru influenceri. În același timp, a participat ca influencer la peste 200 de campanii.
A scris prima carte despre influencer marketing din România, ”Ce ne facem, domle', cu influencerii ăștia?”.
A ținut peste 150 de cursuri de social media la solicitarea companiilor și agențiilor, fiind speaker la mai mult de 100 de evenimente în care subiectul principal a fost social media și comunicarea.
A publicat peste 13.000 de postări și articole pe blogul său, pe care scrie din 2007.

În curând.

În 2002 a început povestea mea în Rompetrol ca şef de tură, iar astăzi sunt Director Comercial la aceeaşi firmă. Mă ocup de coordonarea întregului proces comercial B2B al Rompetrol Downstream şi am în subordine o echipă frumoasă, formată din 54 de persoane.

Nu sunt unul dintre cei care au avut norocul să se nască direct pe o poziţie de conducere, dar am avut norocul să lucrez într-o companie care a ştiut să-mi aprecieze ambiţia, eforturile și implicarea. Iar ceea ce am primit, ofer la rândul meu echipei mele. Iubesc oamenii, iubesc să ajut oameni, să lucrez cu echipa mea, dar să mă și distrez cu ei, pentru ca au devenit familie. Sunt atât mama unui băiat de 24 de ani, cât şi mama a încă 54 de bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30-50 de ani. Iar acest lucru mă împlinește.

15 ani experienţă în vânzări, în România, Moldova, Ţările Baltice şi Finlanda. Pasionată de dezvoltarea şi motivarea oamenilor, crearea de oportunităţi şi contexte de învăţare pentru ei.

Acasă învăţă de la cei 2 copii, Sofia şi Tudor cum să fie un om mai înţelept şi mai echilibrat.

Eli Neicuț este creator de conținut @EliVorbește, influencer de fapte bune.

Când nu organizează campanii de CSR, ține traininguri de comunicare și moderează evenimente cu impact. 

Deși programator de meserie, prin voluntariat a reușit să-și descopere DeCe-ul - să fie pod între oamenii care vor să ajute și cei care au nevoie de ajutor.

Astfel organizează strângeri de fonduri - cea mai recentă #initiativaVulturilor76, Uniti pentru Ucraina peste 1 000 000 lei, colaborează cu companii & ONGuri pentru a face mai cunoscute faptele lor bune și ține traininguri de personal branding, social media, public speaking pentru toți oamenii care vor să aibă o voce.

 Pe scurt, Eli Vorbește despre cum să faci bine, cum să comunici mai bine și cum să fii mai bine cu tine. Urmărește-o pentru o doză zilnică de energie și inspirație alături de comunitatea ei de 15 000 de oameni pe conturile de social media.

A început să lucreze în 2004 la Banca Transilvania în domeniul vânzărilor pentru persoane fizice şi spre final pentru persoane juridice.

Doi ani mai târziu a preluat poziţia de Senior pe Group Sales şi s-a ocupat de relaţia cu cei mai mari clienţi angajator, asigura suport şi participa la vânzare privind convenţii de salarii şi deschidere de conturi de salariu.

În 2007 a preluat poziţia de Regional Manager Consumer Finance la Millennium Bank şi a continuat să se dezvolte constant preluând încă un segment şi mai multe branch-uri, ajungând Regional Manager Retail.

Performanţele lui s-au îmbunătăţit odată cu descoperirea antreprenoriatului în 2019. Un an mai târziu a devenit Office Network Head, iar de luna trecută sunt VP Office Network.

A început cu o echipă de 40 de colegi la Millennium şi, în decursul anilor, am ajuns să coordoneze până la 300 de oameni.

Fiind student la ASE în 2005 mi-am început cariera în domeniul financiar contabilitate. La nici 3 ani înființasem un nou departament financiar și ofeream consultanţă de business pe zona optimizării financiare unor companii din România și Canada.

Mi-am început parcursul antreprenorial cu o companie de consultanţă, însă adevărata provocare s-a dovedit a fi o companie de producție publicitară a cărei dezvoltare mi-a lărgit considerabil zona de confort. Am făcut încă o specializare în zona de marketing și m-am aplecat cu adevărat spre zona de vânzări și business development.

Astfel am intrat în contact cu BNI și conceptul de networking profesionist. La început l-am experimentat că antreprenor și pentru mine a funcționat peste așteptări.
Curioasă din fire și având că misiune interioară învățarea continua, am început să studiez acest concept, să îl aplic, să dezvolt și să sprijin comunităţi, să dezvolt programe de training în zona networking-ului profesionist și am ajuns, după 7 ani de experiență să fiu OMul de suport pentru membrii comunității BNI România.

Sorin Draghici este un antreprenor în serie, cu peste 10 ani experiență în online – este Managing Partner la DWF - agenție specializată în marketing digital și solutii de crowdsourcing.

Domenii principale de expertiza business & product development, digital marketing, search engine optimization, online reputation management, e-commerce, crowdsourcing și inbound marketing.

Fii parte a celui mai vizionar eveniment din domeniul vânzărilor!

Toate locurile la Conferința "Noul normal în vânzări" sunt epuizate!